Fiţi alturi de noi pe contul Lefrumarin de pe Facebook

CompaniaCompania

Fabrica de mezeluri

Săcele, Braşov


Atenţi fiind la cerinţele clienţilor noştri am decis să facem pasul spre producţia de carne şi preparate din carne. În 1997 s-a inaugurat fabrica de mezeluri LEFRUMARIN ca urmare a unei investiţii de 2 milioane de dolari, cu o capacitate de producţie de 5 tone/zi.

Utilajele performante, cercetările şi testele continue, efortul specialiştilor au făcut ca în scurt timp, LEFRUMARIN să se impună pe piaţa Braşovului, creşterea producţiei determinând departamentul de vânzări să-şi intensifice activitatea şi să devină prezent pe noi pieţe de desfacere.

În anul 2004 am demarat primul Proiect SAPARD în valoare de 600.000 Euro prin care s-au achiziţionat în totalitate utilaje noi pentru prelucrarea cărnii. Acest proiect s-a finalizat cu succes în luna iulie 2005.

Din luna august 2005, SC LEFRUMARIN SRL a demarat al doilea Proiect SAPARD in valoare de 1.350.000 Euro la care se adaugă alte investiţii din fonduri proprii în valoare de 1.500.000 Euro .

Toate acestea au avut ca şi scop achiziţia de utilaje, autoutilitare frigorifice şi, construcţia şi punerea în funcţiune a unei noi fabrici de prelucrare a cărnii cu o suprafaţă de 4.000 mp şi o capacitate de 35 tone/zi care corespunde în totalitate Normelor Europene în domeniul Siguranţei Alimentare.

Pentru mai multe imagini vizitaţi
Galeria Foto

Pentru informatii de contact vizitaţi
Pagina Contact

 

În luna februarie 2007, s-a demarat cu ajutorul Programului de finanţare SAPARDUL Românesc, un proiect pentru modernizarea, retehnologizarea şi mărirea capacităţii de abatorizare a abatorului LEFRUMARIN 2000 SRL în valoare de peste 1.500.000 Euro din care prin SAPARD 918.000 Euro.