Fiţi alturi de noi pe contul Lefrumarin de pe Facebook

CompaniaCompania

Distribuţie


Produsele Lefrumarin sunt distribuite la nivel european

Harta cu distributia produselor Lefrumarin in Uniunea Europeana

Produsele Lefrumarin sunt acum prezente
pe piaţa europeană, fiind exportate
în Belgia, Grecia, Italia, şi Spania.

Reţeaua de distribuţie proprie


În anul 2001, s-a creat în cadrul societăţii departamentul distribuţie care are ca principal obiectiv promovarea şi desfacerea produselor LEFRUMARIN pe pieţe noi.
Parcul auto performant este format din peste 65 de autoutilitare termoizolante, dotate cu instalaţii de refrigerare ce asigură un înalt grad de satisfacere a clienţilor în ceea ce priveşte promptitudinea livrărilor şi calitatea produselor.

Practicând o distribuţie proprie punctuală pe sistem de comenzi transmise electronic, împreună cu livrarea produselor LEFRUMARIN la sediul beneficiarilor în mai puţin de 20 de ore, echipa de vânzări LEFRUMARIN a reuşit cu succes să acopere în prezent următoarele judeţe:

Braşov, Covasna, Harghita, Sibiu, Mureş, Bistriţa, Maramureş, Cluj, Alba, Hunedoara, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Bacău, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vrancea, şi Vaslui.

Experienţa reprezentanţilor de vânzări, serviciile oferite, calitatea celor peste 100 de produse comercializate, au făcut în scurt timp din LEFRUMARIN unul dintre furnizorii favoriți ai celor peste 1700 de clienţi.

Toate acestea au dus la construirea unei excelente relaţii între producător şi clienţii săi.